joi, 13 februarie 2020

Chiftele



Sunt simple, de facut, gustoase si nelipsite de pe platourile cu aperitive.

Ingrediente:
700 g carne tocata de porc sau vita
2 cartofi mari dati pe razatoarea cu ochii mici si scursi bine de zeama
3 linguri faina
2 oua
4 catei de usturoi pisat
sare si piper dupa gust

                Daca va plac retetele mele va astept si aici.


Mod de preparare:


Punem carnea tocata intr-un bol impreuna cu celelalte ingrediente.




O amestecam bine cu mana, pana se omogenizeaza compozitia pentru chiftele.


Cu mana umeda modelam chiftelele.


Si le prajim in baie de ulei incins pe o parte.



Si pe cealalta.



Cand se rumenesc pe ambele parti, le scoatem intr-un castron pe care am pus hartie absorbanta.


Sunt bune atat calde cat si reci



Sa aveti pofta!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu