Fursecuri fragede cu gust de cappucino pentru Pasti! |
Fursecuri fragede cu gust de cappucino pentru Pasti |
- Ingrediente:
200 g unt rece
Un galbenus mare
100g zahar pudra
1 lingura rasa cacao
2 lingurite nes
220 g faina
Un praf sare
- Pentru ornat:
Creioane pentru decor de la Dr Oetker
- Mod de preparare:
Dupa 30 de minute luam din aluat, il intindem pe masa presarata cu faina si decupam diferite forme, eu am vrut forma de ou
Le asezan in tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cupror preincalzit la 170 g C pentru 12 minute
Dupa ce s-au copt le lasam la racit
Si apoi le ornam cu ciocolata topita: topim ciocolata pe baie de abur si cu ajutorul unei pensuli intindem ciocolata peste fursecuri
Dupa ce s-a intarit ciocolata, decoram fursecurile in forma de ou cu pasta de zahar ca in imagine
Le lasam sa se intareasca si pasta de zahar si apoi le punem intr-o cutie inchisa ermetic si le pastram pana in momentul servirii. Se pastreaza foarte bine chiar si 2 saptamani. Eu mereu le fac cu o saptamana inainte de sarbatori si le pastrez in camara, iar cand vreau sa mananc din ele le tin 15 minute la temperatura camerei. Se topesc in gura atat sunt de fragede
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu