duminică, 24 februarie 2013

PISCOTURI CU UNTURA


INGREDIENTE:250G untura de porc topita,dar rece      
200g zahar,2 oua,3 galbenusuri,arome,1/2 lingurita bicarbonat,faina cam 7 polonice.

MOD DE PREPARARE:  se freaca untura cu zaharul cam 10 minute cu o lingura de lemn,adaugam ouale si galbenusurile pe rand,punem aromele,coaja de lamaie,esente,bicarbonatul si apoi punem faina in ploaie pana devine un aluat nici prea moale nici prea tare.Se lasa 40 de minute la rece sa se intareasca ca sa poata fi dat prin masina de piscoturi.Eu nu am avut masina speciala si le-am taiat cu un pahar.Se coc la foc potrivit 10-15 min nu mai mult pt ca se ard foarte repede si nu ies asa fragede.Se pudreaza cu zahar pudra si sunt foarte bune,nici macar nu au gust de untura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu