vineri, 17 martie 2017

Salata de ridichi

salata de cruditati
O salata plina de vitamine.

Salata de ridichi e o salata usoara care poate fi servita langa orice fel de mancare. Se poate face din cate legume aveti, mai multe sau mai putine.


  • Ingrediente:
3-4 ridichi rosii impreuna cu frunzele lor
1/2morcov mare ras
1 ceapa rosie
1 mar acrisor rosu
2 lingurite otet balsamic
2 linguri ulei
Sare


  • Mod de preparare:
Spalam legumele si le curatam. Ridichile le lasam cu coaja si le taiem rondele subtiri. Frunzele de la ridichi le tocam marunt si le punem si pe ele in salata. Taiem cubulete marul necuratat si ceapa rosie curatata de coaja, adaugam si morcovul ras si amestecam toate legumele cu sare dupa gust. Punem otetul si uleiul si poate fi servita. Noi am servit-o langa cartofi in crusta de malai.

 Este o salata acrisoara dar foarte gustoasa.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu