bune in saptamana branzei! |
- Ingrediente:
100 g faina
120 ml lapte
2 oua
20 g unt
50 g cascaval ras
50 g parmezan ras( eu am pus 100 g cascaval mai tare)
Ulei pentru prajit
- Mod de preparare:
Faiana o punem intr-un vas ii facem un gol si adaugam amestecul de lapte
Adaugam si porumbul usor strivit,cele doua tipuri de cascaval si amestecam bine.
Aluatul este moale,eu am pus si putina sare, daca va plac dulci nu puneti sare.
Luam cu lingura din aluat si le prajim in ulei incins,nu trebuie ulei mult,doar 2 linguri.Le dam forma rotunda in tigaie.
Le intoarcem pe partea cealalta si cand sunt putin aurii le scoatem pe servetele absorbante.
Se servesc asa cum sunt .Merg si pudrate putin cu zahar pudra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu