duminică, 26 martie 2017

Mancare de mazare

Mancare de mazare!




  • Ingrediente:
500 g mazare( eu am avut la cutie)
2 cartofi
1 ceapa
2 catei usturoi
1 morcov mare
3 linguri ulei
75 ml suc de rosii(bulion)
1 lingura amidon
1 lingurita rasa marar
sare piper 
apa
  • Mod de preparare:
Calim ceapa taiata marunt cu morcovul taiat rondele subtiri in ulei incins. Cand s-a inmuiat ceapa adaugam cartofii taiati cubulete, acoperim cu apa si lasam pana fierb legumele pe jumatate.


Dupa ce sunt aproape fierte adaugam si mazarea si mai lasam 10-15 minute la foc mediu spre mic

Apoi adaugam 100 ml apa amestecata cu sucul de rosii si cu amidonul si amestecam bine. Potrivim gustul de sare si piper Mai lasam pana sosul capata o consistenta usor cremoasa. Adaugam mararul, stingem focul si acoperim cu un capac.

Se serveste calda!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu