Persoane interesate

luni, 27 martie 2017

Cartofi cu malai la cuptor

Cartofi cu malai la cuptor
Cand am facut prima data acesti cartofi, gustul lor mi s-a parut foarte asemanator cu pestele prajit ( au malai si usturoi ca si pestele😊). Pentru cei care postesc acesti cartofi cu malai sunt foarte gustosi si satiosi.

  • Ingrediente:
Cartofi cam 1 kg
200 ml ulei de masline
sare
1 capatana usturoi
1 lingurita rozmarin
2 maini de malai

  • Mod de preparare:
Curatam cartofii,ii taiem ca pentru cartofii prajiti, doar ca mai grosi si ii fierbem pentru 10 minute in apa cu sare. Incingem uleiul intr-o tigaie, adaugam usturoiul taiat feliute si rozmarinul si lasam pe foc 1 minut. Scurgem cartofii de apa si ii asezam in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt. Punem uleiul cu rozmarinul si usturoiul peste ei, adaugam si malaiul si amestecam bine, gustam  de sare si daca mai trebuie mai punem sare. Punem cartofii cu malai la cuptor la 200 g C pentru 30-40 de minute. Amestecam in ei cat stau la cuptor. Se servesc calzi.



Ii servim simpli sau cu muraturi!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu