miercuri, 8 martie 2017

Ciuperci cu mamaliga

retete cu ciuperci
Ciuperci cu mamaliguta
Aceste ciuperci sunt bune si cu paine, dar parca cu mamaliga sunt mai gustoase. Reteta de mamaliga nu o scriu pentru ca nu sunt asa experta, cand imi iese cand nu,dar cred ca oricine stie sa faca o mamaliga.
  • Ingrediente:1 kg ciuperci champignon
2 cepe
2 linguri ulei
Sare
Piper
Marar verde


  • Mod de preparare:
Spalam ciupercile si le curatam. Eu nu arunc coditele, le pun si pe ele.
Calim ceapa  taiata marunt intr-o cratita si cand devine sticloasa adaugam si ciupercile tocate marunt

Cand adaugam ciupercile amestecam bine si nu punem apa deoarece ciupercile isi vor lasa apa destula care va scadea.
Vedeti ce apa multa si-au lasat si nu am pus deloc apa. Lasam pe foc acoperite cu un capac pana scade apa si sunt fierte. Daca scade apa si nu sunt fierte atunci puteti adauga putina apa. Cand sunt gata potrivim gustul de sare si piper si presaram marar verde sau uscat.

Si sunt gata!

Se servesc calde.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu