duminică, 12 februarie 2017

TORT VALENTINE'S DAY

tort cu crema mascarpone

IUBITI- VA MULT!



  • INGREDIENTE: 1 blat de tort,300 g mascarpone,
  • 200 ml smantana pentru frisca,2 linguri zahar pudra, 1 vanilie
  • pasta de zahar pentru ornat sau puteti orna cu restul de crema.                                                                                               




MOD DE PREPARARE: Amestecam branza mascarpone cu smantana,zaharul pudra si vanilia.


Mixam pana ce compozitia devine cremoasa.Aveti grija sa nu se taie.

Taiem blatul in 2 pe laterale si il ungem cu un strat de gem zmeura, apoi punem crema


Punem si pe cealalta bucata gem si o punem peste crema.


Punem restul de crema peste tort si decoram.
Eu nu am ornat cu crema si am pus un strat subtire de crema,dupa care am pus unt frecat cu zahar ca sa pot pune pasta de zahar peste el.Daca as fi pus pasta de zahar peste crema s-ar fi topit pasta.Nu am mai facut poze cand am pus untul si pasta de zahar. Inimioarele si scrisul le-am facut din rahat pe care l-am incalzit 30 de secunde la microunde si l-am framantat cu zahar pudra pana nu s-a mai lipit de maini. Pasta de zahar am facut-o in casa de vreo 2 saptamani, daca nu aveti pasta de zahar decorati tortul cu un pos umplut cu crema sau cum stiti mai bine.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu