Biscuiti digestivi fara (sau cu putin zahar)! |
- Ingredente:
200 g stafide
1 ou
250 g faina integrala
25 g seminte de susan
2 linguri zahar
50 g fulgi de ovaz
1 pliculet praf de copt( merge si fara)
1 lingurita scortisoara
- Mod de preparare:
Adaugam jumatate din cantitatea de faina integrala impreuna cu 25 g seminte de susan, zaharul,scortisoara, praful de copt si mixam bine
Daca aveti un robot mai puternic puteti adauga toata faina in robot. Eu am scos aluatul in castron si am mai adaugat acolo restul de faina
La urma adaugam fulgii de ovaz si framantam bine
Pe o folie alimentara facem un sul lung din aluat si ii dam o forma patrata sau rotunda. Eu l-am facut mai patrat
Strangem bine si il punem la frigider pentru 30 de minute
Scoatem aluatul rece si il taiem felii nu foarte groase
pe care le punem in tava asternuta cu hartie de copt si ii dam la cuptor la 170 g C pentru aproximativ 10 minute. Mie mi-au iesit 40 de biscuiti.
Merg foarte bine la mic dejun langa o cana cu lapte. |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu