Daca vreti ceva dulce, rapid, bun si usor de facut in post va recomand aceasta negresa rapida care se face in cel mult 40 de minute. |
Daca vreti ceva dulce, rapid, bun si usor de facut in post va recomand aceasta negresa rapida care se face in cel mult 40 de minute. Are un gust bun de ciocolata si aromat de la gem. Daca se face destul de rapid sa stiti ca la fel de rapid se si mananca☺️
Sigur ca sunt muulte retete de negrese pe internet, dar am zis sa incerc sa fac ceva simplu si rapid cu ce aveam prin bucatarie.
Puteti sa puneti in compozitie nuci macinate si stafide. Eu nu am pus nuci macinate pentru nu am avut, iar stafide nu am pus pentru ca nu ii plac baietelului meu.
Ingrediente:
2 cani apa
1 cana zahar
1 lingurita bicarbonat
6 linguri ulei
4 linguri gem
4 linguri cacao
300 g faina
1/2 lingurita esenta de rom
Daca va plac retetele mele va astept si aici.
Mod de preparare:
Punem apa, zaharul, uleiul si bicarbonatul intr-un castron si amestecam bine cu mixerul sau cu un tel.
Adaugam apoi gemul( eu am pus gem de zmeura) si amestecam bine.
Punem cele 4 linguri de cacao si mixam bine compozitia.
La urma punem faina in ploaie si mixam bine sa nu faca cocoloase.
Aluatul trebuie sa fie ca cel de chec.
Punem aluatul in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si dam la cuptor preincalzir la 160 g C sau pana trece testul scobitorii.
Dupa ce s-a racit o portionam dupa preferinte.
Sa aveti pofta!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu