Pentru aceasta reteta nu o sa dau cantitatile, eu am pus la ochi, depinde de cata carne aveti si cata tocanita vreti sa faceti. E o reteta simpla , dar gustoasa.
- Ingrediente:
cartofi
bulion
apa
foi de dafin
ceapa
1 lingura ulei
patrunjel verde sau uscat
- Mod de preparare:
Dupa ce s-a inmuiat buine ceapa, adaugam carnea (daca e afumata o punem intai sa dea in clocot intr-o oala separat ca sa mai iasa fumul din ea),acoperim cu apa si lasam sa fiarba
Cand carnea a fiert pe jumatate, adaugam cartofii taiati cubulete si foile de dafin
Acoperim cu un capac si lasam pana fierb cartofii si carnea.
Dupa ce au fiert, punem bulionul( cam 1-2 linguri), mai lasam sa dea cateva clocote,gustam de sare
Punem si patrunjelul si oprim focul
Este foarte buna calda si cu muraturi!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu