Adăugați o legendă |
INGREDIENTE: Carne de pui sau de gaina 1 kg,
2 morcovi 1 telina 2 radacini patrunjel,
2 cepe , sare, 400 ml smantana, 3 galbenusuri de ou, 1 lingura faina,3 catei de usturoi,otet,sare si piper dupa gust.
MOD DE PREPARARE: Spalam carnea si o dam in fiert ca sa iasa grasimea, dupa care aruncam apa si o punem la fiert cu apa curata. Spalam si legumele si le adaugam in supa de carne. Lasam sa fiarba cu sare pana se desprinde carnea de pe os. Dupa ce au fiert,oprim focul, scoatem legumele si le taiem cubulete,ceapa o aruncam,iar carnea o rupem in fasii mai lungi. Intr-un bol mai inalt amestecam galbenusurile cu smantana si faina si incepem sa adaugam din supa fierbinte peste ele cate 3 polonice ,punem in oala,iar 3 polonice si tot asa pana terminam compozitia de galbenus cu smantana. Adaugam carnea si legumele inapoi in supa,usturoiul maruntit ,patrunjel verde si mai dam un clocot cam 30 de secunde sa nu se branzeasca. Potrivim de sare si otet si punem capacul sa se patrunda aromele. POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu