Un aperitiv simplu de facut, dar foarte gustos! |
Daca va plac retetele mele va astept si aici.
Ingrediente:
10 oua fierte
3 linguri pateu
3 lingurite iaurt gras sau cremos(eu am folosit iaurt facut in casa de mine)
2 lingurite mustar
sare dupa gust
optional:salata verde si ridichi pentru ornat
Fierbem ouale, le curatam de coaja si le taiem in doua.
Cu o lingurita scoatem galbenusurile cu atentie ca sa nu stricam albusul oului. Albusurile le punem pe o farfurie pana cand le vom umple, iar galbenusurile intr-un castron.
Adaugam la galbenusurile din castron, pateul, mustarul, si iaurtul.
Si cu un blender de mana pasam toata compozitia. Daca umplutura iese prea densa mai adaugati putin iaurt, dar nu foarte mult sa nu curga dupa aceea. Potrivim gustul de sare.
Si cu ajutorul unui pos umplem fiecare albus de ou.
Asezam apoi pe un platou frunze de salata verde, iar peste umplutura din oua cate o felie subtire de ridiche. Asa am decorat eu ouale umplute, dar voi pteti decora cum va place si cu ce aveti la indemana.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu