- Inrediente:
3 oua
150 g zahar
1 plic zahar vanilat
250 g faina
1 lingurita praf de copt
200ml lapte
unt pentru uns tava
zahar pudra pentru ornat(optional)
- Mod de preparare:
Ungem bine o tava cu o bucatica de unt si asezam zmeura pe toata suprafata tavii (tava nu e foarte mare)
Mixam ouale cu zaharul si vanilia
Adaugam laptele si omogenizam
Punem faina in ploaie si praful de copt
Si mixam bine compozitia. Trebuie sa aiba cosistenta unei smantani groase.
Turnam aluatul peste zmeura din tava si batem tava de masa sa se aseze aluatul pe toata suprafata tavii
Dam tava la cuptor la foc potrivit pana se rumeneste si iese scobitoarea curata.
Dupa ce se raceste o portionam dupa preferinte si o pudram cu zahar pudra sau o putem lasa asa simpla.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu