duminică, 19 martie 2017

Salata multicolora

O salata gustoasa si aspectuasa!


Salata multicolora e o salata cu legume de culori diferite. Se serveste simpla sau cu maioneza de post.

  • Ingrediente:
4-5 cartofi
1 morcov
1 telina
1 mar
Cateva frunze de salata verde
Masline
Sare
Ulei
Otet



  • Mod de preparare:
Fierbem cartofii cu coaja in apa cu sare. Dupa ce au fiert ii taiem felii ii asezam pe marginea unui platou si ii stropim cu ulei. Curatam morcovul si telina si le dam pe razatoarea cu ochiuri mici. Spalam marul si il taiem feliute subtiri. Punem morcovul, telina si marul pe platou peste cartofi si formam siruri intercalate. Decoram cu frunze de salata verde si masline. Adaugam sare, inca putin ulei si otet dupa gust. Eu am lasat platoul asa cum il vedeti in imagine, si dupa ce am pus salata in farfurii si-au mai adaugat fiecare sare daca a mai trebuit si atunci au amestecat bine ingredientele.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu