O ciorba-supa calda in zilele de post.
- Ingrediente:
3 radacini patrunjel
2 cepe
1/2 radacina telina
6-7 cartofi
Taietei
5 l apa
2 linguri ulei
Sare
Patrunjel verde
- Mod de preparare:
Le taiem cubulete mici sau mari. Eu le-am taiat la robot. Un morcov il radem si il calim in ulei si putina apa. Punem apa intr-o oala si cand se infierbanta adaugam legumele.
Pana da in fiert curatim cartofii si ii taiem cuburi. Cand sunt aproape fierte adaugam si cartofii si lasam sa fiarba toate legumele cu sare dupa gust.
Cand au fiert punem si morcovul calit si taiteii.
Eu am avut din astia,puneti de care aveti sau daca nu aveti,nu puneti.
Lasam sa fiarba toate si la urma punem patrunjel verde sau uscat si gustam de sare. Daca va place acra puneti otet sau lamaie. Mie mi-a placut sa ii las gustul mai dulceag ca la supa de pui.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu