Pagini

marți, 23 ianuarie 2018

Salata de avocado cu ceapa si usturoi



Salata de avocado se poate face in multe feluri, dar mie asta mi s-a parut ca e cel mai simplu de facut si e potrivita si pentru cei care tin post sau pentru vegetarieni. Dupa ce o terminati de facut e bine sa o consumati cat mai repede pentru ca se oxideaza repede.

Ingrediente:
2 bucati avocado
1 ceapa rosie
2-3 catei de usturoi 
sare dupa gust 
1 lingura ulei
sucul de la jumatate de lamaie


                        Daca va plac retetele mele va astept si aici.
Mod de preparare:


Taiem ceapa si usturoiul marunt



Scoatem miezul din avocado cu ajutorul unei lingurite si il stropim cu putin suc de lamaie ca sa nu se oxideze.


Pasam bine avocado cu o furculita si il amestecam cu restul ingredientelor, mai punem putin suc de lamaie, adaugam 1 lingura de ulei, gustam de sare si il trecem intr-un bol de servit. Se serveste imediat pe felii de legume sau paine. E foarte gustos si sanatos.



SA AVETI POFTA!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu