Acest cotlet este super gustos |
Mezel de casa!
Este un preparat numai bun atat ca aperitiv cat si pentru pachetelul de scoala al celor mici.
- Ingrediente:
Sare
zeama de la o portocala
zeama de la jumatate de lamaie
1-2 pahare vin alb
boabe de ienibahar
boabe de mustar
3 lingurite boia dulce
1 lingurita cimbru
piper
4-5 catei usturoi
patrunjel verde(eu am avut uscat)
2 linguri miere
apa
- Mod de preparare:
carnea intoarsa
A doua zi clatim carnea sub un jet rapid de apa rece de condimente sa nu se amarasca la copt. Incingem cuptorul la 250 g C si punem carnea in tava. Punem si cativa catei de usturoi nedecojiti. Facem un amestec din 2 linguri boia, ulei , piper si miere si ungem carnea cu el.
Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru o ora. (Am pierdut poza cu tava acoperita cu folie).Inainte cu 1/2 ora sa fie gata scoatem folia de alumuniu si mai lasam pana scade zeama si carnea e gata.
Si e gata
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu