Pagini

duminică, 14 mai 2017

Fiptura de porc

friptura de porc
O bunatate de fripturica!

Friptura de porc facuta in felul acesta iese frageda, iar sosul nu o lasa sa se usuce.
  • Ingrediente:
1 kg carne moale de porc
4 linguri bulion
1 pahar apa
1 lingura cimbru uscat
sare
piper
1 lingurita zahar
5 catei de usturoi

  • Mod de preparare:
Taiem carnea felii sau cuburi si o punem intr-o tava pentru cuptor. Presaram sare  peste fiecare bucata.

Punem intr-un bol  bulionul cu apa, uleiul, usturoiul, piperul, cimbrul, sare dupa gust si daca ni se pare sosul prea acid punem 1 lingurita de zahar. Amestecam bine compozitia

O turnam peste carne si intoarcem toate bucatile de carne prin acest sos.


Punem tava in cuptor incins la 200 g C pentru o ora sau pana e carnea facuta. O mai intoarcem sa se rumeneasca pe toate partile.
Este foarte gutoasa.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu