Persoane interesate

sâmbătă, 3 martie 2012

Pastrav la cuptor

   E O RETETA FOARTE BUNA GUSTOASA SI SANATOASA.IMI PLACE SA O PREGATESC LA OCAZII SPECIALE.
INGREDIENTE:  
 4 bucati pastrav
1 lamaie
3 rosii
1 morcov
1-2 cepe
1 legatura patrunjel
Sare ,piper

Mod de preparare

Se curate pestele si se indulceste cu sare. Ceapa se taie solzisori iar morcovul si rosia felii.Intr-o tava se
pune folie de aluminiu, se unge cu ulei de masline se aseaza ceapa, morcovul si rosiile apoi pestele se
condimenteaza si se adauga feliile de lamaie si se stropeste cu zeama de la o lamie. Se inveleste tava cu
alta folie si se da la cuptor pentru 15 min dupa care se scoate foliile si se mai lasa inca 5-7 min.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu